πρεπει να δειτε
Αθανάσιος Γ. Καΐσας
Αθανάσιος Γ. Καΐσας
Φωτοβολταϊκά συστήματα
Εθνικής Αντιστάσεως 64

Φάρος
Φάρος
Ραδιοταξί - Ειδικά οχήματα
Μακράς Γέφυρας 2

Καλλονιάτης Μ. Ιωάννης
Καλλονιάτης Μ. Ιωάννης
Κατασκευή & Τοποθέτηση κουφωμάτων
Απαλός

Bio clean - Δαρμής Θ.
Bio clean - Δαρμής Θ.
Βιοκαθαρισμοί - Βαφές οχημάτων
3ο χλμ Αλεξ/πολης - Αμφιτρίτης

Hotel Erika
Hotel Erika
Ξενοδοχείο
Δ. Καραολή 110
Καταχωρήστε την επιχείρησή σας
νεες καταχωρησεις
JP Laser
JP Laser
Κέντρο πρωτοποριακής αισθητικής
Λ. Δημοκρατίας 369 - 3ος όροφος

Avant garde
Avant garde
Beauty expert studio
Εμπορίου 25

Ritual
Ritual
Cafe & lounge bar
Κανάρη 12

Μεσίτες

Έφη Κουκουζίκα (Κτηματομεσιτικό γραφείο)

Έφη Κουκουζίκα - Κτηματομεσιτικό γραφείο
(Κτηματομεσιτικό γραφείο)
Πόλη: Αλεξανδρούπολη
Περιοχή: Κέντρο
Διεύθυνση: Λ. Δημοκρατίας 221
Τηλέφωνο: 25510 - 89917

 

Γνωρίζουμε καλά πως η αγορά ή η πώληση ενός ακινήτου είναι πολλές φορές αποτέλεσμα των προσπαθειών μιας ζωής.”

Το μεσιτικό γραφείο Έφη Κουκουζίκα δραστηριοποιείται δυναμικά στο χώρο της κτηματαγοράς, στην ευρύτερη περιοχή της Αλεξανδρούπολης.

Πρόκειται για μια οικογενειακή επιχείρηση που παρέχει ένα σύνολο άρτιων υπηρεσιών όπως: πωλήσεις και ενοικιάσεις οικιστικών και επαγγελματικών ακινήτων, επίσημες εκτιμήσεις σε αγροτεμάχια και οικόπεδα, νομική υποστήριξη καθώς και διαχείριση ακινήτων.

Η υπευθυνότητα, η πολύχρονη εμπειρία και η εξειδικευμένη γνώση στην ανάδειξη των ακινήτων καθιστούν το μεσιτικό γραφείο Κουκουζίκα, την κορυφαία επιλογή για εσάς που αναζητάτε κατοικία, επαγγελματική στέγη ή επιθυμείτε να αξιοποιήσετε το ακίνητο σας.

Ο επαγγελματισμός, η γρήγορη εξυπηρέτηση και η άμεση ανταπόκριση κατάφεραν να κερδίσουν την εμπιστοσύνη των πελατών του, προσφέροντας στον καθένα ξεχωριστά μια υγιή επαγγελματική σχέση εμπιστοσύνης με απόλυτη εχεμύθεια.

Το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα που διαφοροποιεί το συγκεκριμένο μεσιτικό γραφείο έγκειται στην αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών και στις πρωτοποριακές μεθόδους που υιοθετεί στον τρόπο προβολής των ακινήτων.

Αποστολή του γραφείου είναι να προσφέρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, απαντώντας στις ανάγκες των πελατών του, ενώ στα στοιχεία που κυριαρχούν στην συνεργασία με τους τελευταίους, συγκαταλέγονται το ήθος και η αξιοπρέπεια.

Με γνώμονα τις ανάγκες των πελατών του, το μεσιτικό γραφείο ανταποκρίνεται σε αυτές, παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις σε όλα τα στάδια της αγοραπωλησίας, με ταχύτητα, αξιοπιστία και ευελιξία.

Συγκεκριμένα αναλαμβάνει:

  • ανάθεση ακινήτου για πώληση ή ενοικίαση
  • αναζήτηση ακινήτων προς πώληση ή ενοικίαση
  • διαχείριση ακινήτων
  • εκτιμήσεις ακινήτων

Το Κτηματομεσιτικό γραφείο Έφη Κουκουζίκα θα καλύψει τις ανάγκες και επιθυμίες σας για οποιαδήποτε κατηγορία ακίνητου σας ενδιαφέρει:

  • γη
  • παγγελματικοί χώροι
  • κατοικίες
  • πάρκινγκ

Επιπλέον για εσάς τους φοιτητές το γραφείο αναλαμβάνει με υπευθυνότητα και σας προτείνει ακίνητα, τόσο για ενοικίαση όσο και για αγορά, που να ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας.

 


Κτηματομεσιτικό γραφείο Κτηματομεσιτικό γραφείο Κτηματομεσιτικό γραφείο Κτηματομεσιτικό γραφείο Κτηματομεσιτικό γραφείο Κτηματομεσιτικό γραφείο Κτηματομεσιτικό γραφείο Κτηματομεσιτικό γραφείο