πρεπει να δειτε
Αθανάσιος Γ. Καΐσας
Αθανάσιος Γ. Καΐσας
Φωτοβολταϊκά συστήματα
Εθνικής Αντιστάσεως 64

Φάρος
Φάρος
Ραδιοταξί - Ειδικά οχήματα
Μακράς Γέφυρας 2

Καλλονιάτης Μ. Ιωάννης
Καλλονιάτης Μ. Ιωάννης
Κατασκευή & Τοποθέτηση κουφωμάτων
Απαλός

Bio clean - Δαρμής Θ.
Bio clean - Δαρμής Θ.
Βιοκαθαρισμοί - Βαφές οχημάτων
3ο χλμ Αλεξ/πολης - Αμφιτρίτης

Hotel Erika
Hotel Erika
Ξενοδοχείο
Δ. Καραολή 110
Καταχωρήστε την επιχείρησή σας
νεες καταχωρησεις
Dennis's
Dennis's
Crepe factory
Ειρήνης 37

Studio photo center
Studio photo center
Γάμος - Βάπτιση - Εκδηλώσεις
Λ. Δημοκρατίας 134

Blend
Blend
Mini market - Cafe
Ιωακείμ Καβύρη 38

Εκπαιδευτήρια - Φροντιστήρια

Κοτζαμάνη - Κουτσιμπάνη (Κέντρο Ξένων Γλωσσών)

Κοτζαμάνη - Κουτσιμπάνη - Κέντρο Ξένων Γλωσσών
(Κέντρο Ξένων Γλωσσών)
Πόλη: Φέρες
Περιοχή: Κέντρο
Διεύθυνση: Ολύμπου 1
Τηλέφωνο: 2555022888

Το κέντρο ξένων γλωσσών Κοτζαμάνη-Κουτσιμπάνη στις Φέρες Έβρου, ξεκίνησε την πετυχημένη λειτουργία του πριν από 35 χρόνια, έκτοτε συνεχίζουμε την επιτυχή πορεία μας στον χώρο της ξενόγλωσσης εκπαίδευσης με νέες ιδέες και διδακτικές προσεγγίσεις προσανατολισμένες στην παιδοκεντρική μάθηση και γνώμωνα πάντα τον μαθητή και τις ατομικές του ανάγκες.

Η πολυετή μας πείρα, η συνεχής επικαιροποίηση των γνώσεων μας αλλά και η σύμπνοια με τις σύγχρονες τάσεις στην εκπαίδευση και την τεχνολογία, είναι καθοριστικής σημασίας στην εκπαιδευτική φιλοσοφία μας.

Πιο συγκεκριμένα, στο κέντρο μας προσφέρονται μαθήματα όλων των επιπέδων με τμήματα από pre junior μέχρι proficiency και προετοιμασία για όλα τα ξενόγλωσσα πτυχία αναγνωρισμένα από τον ΑΣΕΠ καθώς και για τις πανελλαδικές εξετάσεις. Οι έμπειροι καθηγητές μας είναι πάντα δίπλα στους μαθητές ώστε να τους στηρίξουν σε κάθε βήμα της πορείας τους προς την γνώση.


Στα τμήματα pre junior, τα μαθήματα διεξάγονται με παιδαγωγό προσχολικής εκπαίδευσης όπου η διδασκαλία της γλώσσας γίνεται μέσω παιχνιδιού. Στις junior τάξεις τα παιδιά έρχονται σε επαφή με την ξένη γλώσσα ολιστικά, σε ένα οργανωμένο περιβάλλον, μέσω διασκεδαστικών βιβλίων και δραστηριοτήτων. Στις senior τάξεις η έμφαση στρέφεται στην ανάπτυξη όλων των δεξιοτήτων όπως κατανόηση κειμένων, ανάπτυξη προφορικής και ακουστικής ευχέρειας καθώς και γραφής. Διδάσκονται ξεχωριστά μαθήματα γραμματικής και έκθεσης ενώ το μάθημα των προφορικών γίνεται από έμπειρη Αγγλίδα καθηγήτρια ώστε τα παιδιά να έρχονται σε επαφή με την ξένη γλώσσα στην αυθεντική της μορφή.


 Οι εξετάσεις γλωσσομάθειας βρίσκουν τους μαθητές μας πλήρως προετοιμασμένους με ανεβασμένο επίπεδο, ευχέρεια στην ξένη γλώσσα καθώς και γερές βάσεις ως εκ τούτου τα ποσοστά επιτυχίας μας είναι πάντα πολύ υψηλά.

Ο χώρος μας είναι ευχάριστος, ευρύχωρος και φιλικός προς τους μαθητές ενώ τα μαθήματα εμπλουτίζονται με οπτικοακουστικό υλικό μέσω της χρήσης νέων τεχνολογιών όπως διαδραστικός πίνακας, προτζέκτορας κ.α.

Στο κέντρο μας διδάσκονται Αγγλικα και Γερμανικά σε μικρά τμήματα έως και 10 ατόμων ενώ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επιλέξουν και την διδασκαλία σε ιδιαίτερα μαθήματα ενός ή δυο ατόμων. Στον χώρο μας λειτουργεί παράλληλα δανειστική βιβλιοθήκη που οι μαθητές μπορούν να χρησιμοποιούν κατά βούληση.

Για περισσότερες πληροφορίες μην διστάσετε να επικοινωνήσετε στο 2555022888, 6974728419 & 6974921074 ή να μας επισκεφτείτε στον χώρο μας, Ολύμπου 1 Φέρες.

Οι εγγραφές ξεκινούν 1 Σεπτεμβρίου ενώ η έναρξη των μαθημάτων είναι στις 15 Σεπτεμβρίου. Σας περιμένουμε!


Κέντρο Ξένων Γλωσσών Κέντρο Ξένων Γλωσσών Κέντρο Ξένων Γλωσσών Κέντρο Ξένων Γλωσσών Κέντρο Ξένων Γλωσσών Κέντρο Ξένων Γλωσσών Κέντρο Ξένων Γλωσσών Κέντρο Ξένων Γλωσσών Κέντρο Ξένων Γλωσσών Κέντρο Ξένων Γλωσσών Κέντρο Ξένων Γλωσσών