Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
CASINO THRAKI
πρεπει να δειτε
Αθανάσιος Γ. Καΐσας
Αθανάσιος Γ. Καΐσας
Φωτοβολταϊκά συστήματα
Εθνικής Αντιστάσεως 64

Φάρος
Φάρος
Ραδιοταξί - Ειδικά οχήματα
Μακράς Γέφυρας 2

Καλονιάτης Μ. Ιωάννης
Καλονιάτης Μ. Ιωάννης
Κατασκευή & Τοποθέτηση κουφωμάτων
Απαλός

Bio clean - Δαρμής Θ.
Bio clean - Δαρμής Θ.
Βιοκαθαρισμοί - Βαφές οχημάτων
3ο χλμ Αλεξ/πολης - Αμφιτρίτης

Hotel Erika
Hotel Erika
Ξενοδοχείο
Δ. Καραολή 110
Καταχωρήστε την επιχείρησή σας
νεες καταχωρησεις
Ευστρατιάδης Χρήστος
Ευστρατιάδης Χρήστος
Κρεοπωλείο
Λ. Δημοκρατίας 143

Marvas Coffee Roasters
Marvas Coffee Roasters
Βιοτεχνία επεξεργασίας καφέ
Παλαγία

Χατζημιχαήλ Κυριακή Md. MSc.
Χατζημιχαήλ Κυριακή Md. MSc.
Παιδίατρος
14ης Μαΐου 1 (3ος)

Οικοδομικές Επιχειρήσεις

KYRCOM (Κατασκευαστική εταιρεία)

KYRCOM - Κατασκευαστική εταιρεία
(Κατασκευαστική εταιρεία)
Πόλη: Αλεξανδρούπολη
Περιοχή: Κέντρο
Διεύθυνση: Ίωνος Δραγούμη 22
Τηλέφωνο: 2551080545

Περισσότερο από μισός αιώνας εμπειρίας, τεχνογνωσίας και επιτυχημένης επαγγελματικής πορείας του ιδρυτή της εταιρίας Νίκου Κυριαλάνη θεμελίωσε την επιχείρηση που απέκτησε νέα δυναμική και τεχνική ειδίκευση όταν οι γιοί του Δημήτρης Κυριαλάνης (Πολιτικός Μηχανικός) και Θανάσης Κυριαλάνης (Τεχνικός Συστημάτων Αυτοματισμού) δραστηριοποιήθηκαν υπεύθυνα από το 1997 έως σήμερα.

Έχουν την ευθύνη για την εκτέλεση, ολοκλήρωση και παράδοση κατασκευαστικών που ανήκουν στις επόμενες κατηγορίες:

  • Ιδιωτικά και Επαγγελματικά Κτίρια
  • Ξενοδοχεία και Αστικές Αναπτύξεις-Ανακαινίσεις
  • Χώροι Ψυχαγωγίας
  • Εγκαταστάσεις Βιοτεχνιών – Κτιριακές Επεκτάσεις
  • Building Extensions
  • Σχεδιασμός Κτιρίων
  • Ολοκληρωμένες Διακοσμητικές Προτάσεις για Εσωτερικούς & Περιβάλλοντες Χώρους Interior – Exterior Design “Creative Team Tonia - Michael”.
  • Εκτέλεση έργων ποικίλου αντικειμένου και δυσκολίας, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό
  • (Τοποθέτηση: Γυψοσανίδας, Τοποθέτηση Πλακιδίων, Μαρμάρου, Πέτρας – Ειδικές τεχνοτροπίες σε τοίχους, χρωματισμοί – Πρωτοποριακές μέθοδοι και Επαγγελματικές Καλλιτεχνικές Εφαρμογές)

Έχει εκτελέσει έργα για δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς στην Ελλάδα. Από το 2000 δραστηριοποιείται και στο εξωτερικό - συγκεκριμένα στη Γερμανία- με κύριο τομέα την ανακαίνιση επαγγελματικών και ιδιωτικών χώρων.

Από το 2020 κατέχοντας την εμπειρία όλων των προηγούμενων ετών η έμπειρη ομάδα της KYRCOM - Θανάσης Κυριαλάνης ξεκίνησε και κατασκευάζει το πρώτο αυτόνομο συγκρότημα κατοικιών σε ψύξη, θέρμανση για όλη τη βόρεια Ελλάδα, στην Αλεξανδρούπολη! Το καινοτόμο και  πρωτοποριακό που θα έχει αυτό το κτίριο με την ονομασία "Κ2" (εμπνευσμένο από την υψηλότερη κορυφή του κόσμου) είναι ότι θα εγκατασταθούν φωτοβολταϊκά κάτοπτρα προκειμένου να παράγει το δικό του ρεύμα και να είναι ενεργειακά αυτόνομο.

Το Κ2, αποτελεί ένα θαύμα της μηχανικής αφού η εμπειρία, η τεχνογνωσία και η εξέλιξη έχουν ένωθεί κάτω από την ομπρέλα της KYRCOM όπου σε συνεργασία τους interior designers "Creative team Κοσμίδου Τονια & Παπάχρήστου Μιχάλης", δημιουργείται κάτι το πρωτοποριακό. 

 


 

ΑΙΓΛΗ:

Παντρεύοντας αρμονικά το κλασικό με το μοντέρνο, η "Αίγλη", το νέο project της κατασκευαστικής εταιρείας KYRCOM, βρίσκεται στα σκαριά και ήδη εντυπωσιάζει!

Ακολουθώντας την πρωτοποριακή φιλοσοφία που ξεκίνησε με το Κ2, το πρώτο ενεργειακά αυτόνομο κτίριο στη βόρεια Ελλάδα, οι σχεδιαστές επέλεξαν να μην κάνουν συμβιβασμούς. Σεβόμενοι απόλυτα τις ανάγκες της εποχής και σε πλήρη ευθυγράμμιση με τις αρχές του σύγχρονου design, σκοπός είναι η δημιουργία ενός κομψού, ασφαλούς και ταυτόχρονα καινοτόμου συγκροτήματος κατοικιών στην καρδιά του αστικού ιστού, με την ύπαρξη μεγάλου και ευρύχωρου πάρκινγκ.

Η έξυπνη αυτονομία σε Z.Ν.X., θέρμανση και ψύξη συνιστά έναν από τους βασικούς άξονες. Κάθε διαμέρισμα αναμένεται να αποτελέσει τον ορισμό του smart home με την εγγύηση της Legrand· φωτισμός, θέρμανση, κλιματισμός, τέντες, ρολά, κάμερες ασφαλείας όλα θα μπορούν να ελέγχονται ακόμη και εξ αποστάσεως από οποιαδήποτε smart συσκευή, συμβάλλοντας έτσι στην ορθή διαχείριση των πόρων. Φωτοβολταϊκά – ηλιακά πάνελ και αντλίες θερμότητας από την Daikin θα εξασφαλίζουν πάνω από 90% εξοικονόμηση στο λογαριασμό.

Κομβικό ρόλο διαδραματίζει και η πολυτέλεια. Κάθε μπαλκόνι θα διαθέτει δικό του τζακούζι για την προσωπική χαλάρωση των κατοίκων και ειδικά διαμορφωμένος «πράσινος» χώρος στο rooftop φιλοδοξεί να παρέχει μια πανοραμική θέα της πόλης. Το όνομα «Αίγλη», εξάλλου, δεν είναι τυχαίο· Το κτίριο υιοθετεί στοιχεία του μεταβατικού σχεδιασμού, καθώς δανείζεται πινελιές από το νεοκλασικό παρελθόν της Αλεξανδρούπολης χωρίς να θυσιάζει την μοντέρνα αισθητική.


Η υπό ανέγερση πολυκατοικία Αίγλη Η υπό ανέγερση πολυκατοικία Αίγλη Η υπό ανέγερση πολυκατοικία Αίγλη 31 Doors Hotel Φιλαράκια Fish Restaurant Το κτίριο με την ονομασία Το κτίριο με την ονομασία Το κτίριο με την ονομασία Το κτίριο με την ονομασία Thema Optics Kevork Terraced House Renovation Street Cafe Tsitsiko Meat Restaurant