Σήμερα είναι: Δευτέρα, 22 Ιουλίου 2019
greek english turkish

πρεπει να δειτε


FOR HUGS

FOR HUGS

Βρεφική - Παιδική διακόσμηση / ένδυση / υπόδηση

Κ. Παλαιολόγου 40


Δον Μοσχάρ

Δον Μοσχάρ

Κρεαταγορά

Ευκαρπίας 25


Andama

Andama

Beach bar

Παραλία Αγ. Παρασκεύης


Κατάρτι

Κατάρτι

Beach-food-Bar


Καλλονιάτης Μ. Ιωάννης

Καλλονιάτης Μ. Ιωάννης

Κατασκευή & Τοποθέτηση κουφωμάτων

Απαλός


Φάρος

Φάρος

Ραδιοταξί - Ειδικά οχήματα

Μακράς Γέφυρας 2


Bio clean - Δαρμής Θ.

Bio clean - Δαρμής Θ.

Βιοκαθαρισμοί - Βαφές οχημάτων

3ο χλμ Αλεξ/πολης - Αμφιτρίτης


Moto Access

Moto Access

Καραγιαννίδης Στράτος

Νικομηδείας & Ελ. Φιλιππίδη 5

νεες καταχωρησεις


Penti

Penti

Εσώρουχα

Κύπρου 32


Παπαδημητρίου

Παπαδημητρίου

Ποτοποιΐα - Κάβα

Λ. Δημοκρατίας 95


Το 21

Το 21

Κρεατοφαγείον

Πλατεία Μάκρης

KOYKORAVAS ΙΚΤΕΟ OLISTIKI MIKRO TIMI MIKRO

Έπιπλα

Ζιώγας Νικόλαος (Ξυλουργικές Εργασίες)

Ζιώγας Νικόλαος - Ξυλουργικές Εργασίες

(Ξυλουργικές Εργασίες)

Πόλη: Αλεξανδρούπολη
Περιοχή: Παλαγία
Διεύθυνση: 1ο χλμ. Αλεξανδρούπολης - Παλαγίας
Τηλέφωνο: 25510 - 35646
Url: http://www.n-ziogas.gr/
E-mail: ziogas.nikolaos@gmail.com

Η εταιρία Ξυλουργικές εργασίες Νικόλας Ζιώγας έχοντας πάντα ως γνώμονα τις ανάγκες και τις επιθυμίες του πελάτη, στηρίζετε σε τρεις άξονες .Αρχικά ο σχεδιασμός πρωτότυπων σχεδίων και μοντέλων που καλύπτουν τις ανάγκες του χώρου σας, αλλά αντιπροσωπεύουν και το προσωπικό σας γούστο. Δεύτερος και κυριότερος άξονας ειναι η χρήση σύγχρονων ποιοτικών υλικών και λειτουργικού design. Και τέλος η απόλυτη εξυπηρέτηση του πελάτη. Όλα τα έπιπλα κατασκευάζονται στο εργοστάσιο της εταιρείας που βρίσκεται στο 1ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Παλαγίας, από έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό.

Οι κατασκεύες που επιμελέιται η εταιρία ειναι οι εξείς: 

  Εντοιχισμένα έπιπλα κουζίνας Πλήρες σετ επίπλων που κατασκευάζεται και τοποθετείται σε συγκεκριμένο χώρο του σπιτιού, προκειμένου να καλύψει ανάγκες λειτουργικότητας. Ο σκελετός των επίπλων κουζίνας δύναται να κατασκευαστεί από μελαμίνη διαφόρων διαστάσεων στο πάχος και χρωματισμών. Για τις εξωτερικές επιφάνειες (πόρτες) χρησιμοποιούνται διάφορα υλικά, όπως μασίφ ξυλεία, MDF επενδεδυμένο με καπλαμά οποιουδήποτε ξύλου (ανιγκρέ, δρυς, οξιά, κερασιά, σφένδαμο, κελεμπέκι κτλ.), MDF με επίστρωση λάκας, επιφάνειες βακελίτη, καθώς και μελαμίνη σε διάφορες ποιότητες και χρωματισμούς. 

    Ιματιοθήκες υπνοδωματίου Κατασκευές που αφορούν ντουλάπες υπνοδωματίου.Ο σκελετός της ντουλάπας δύναται να κατασκευαστεί από μελαμίνη διαφόρων διαστάσεων στο πάχος και χρωματισμών. Για τις εξωτερικές επιφάνειες (πόρτες) όπως και στην περίπτωση των επίπλων κουζίνας χρησιμοποιούνται διάφορα υλικά, όπως MDF επενδεδυμένο με καπλαμά οποιουδήποτε ξύλου (ανιγκρέ, δρυς, οξιά, κερασιά, σφένδαμο κτλ.), MDF με επίστρωση λάκας, επιφάνειες βακελίτη, καθώς και μελαμίνη σε διάφορες ποιότητες και χρωματισμούς. Επίσης, χρησιμοποιούνται εξαρτήματα στήριξης, οι απαραίτητοι μεντεσέδες για τη στήριξη των πορτών καθώς και διάφοροι μηχανισμοί, όπως συρτάρια με μεταλλικούς οδηγούς, ασανσέρ για την ευκολότερη πρόσβαση στα ψηλά μέρη της κατασκευής, συστήματα στήριξης κτλ.

   Εσωτερικές πόρτες Διατίθενται σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, καθώς υπάρχει η δυνατότητα επιλογής για πόρτες ταμπλαδωτές, πρεσσαριστές ή από μασίφ ξύλο, παντογράφου, κλειστές, με τζάμι ή με καϊτια, ανοιγόμενες ή συρόμενες. Επίσης, μπορούν να κατασκευαστούν από το υλικό MDF και να είναι επενδεδυμμένες με καπλαμά οποιουδήποτε ξύλου (ανιγκρέ, δρυς, οξιά, κερασιά), είτε να στιλβωθούν με λάκα.

   Ειδικές κατασκευές Η κατηγορία αυτή περιλαμβάνει το σύνολο των κατασκευών που εξαρτώνται από τις διαστάσεις, τις ιδιαιτερότητες του κάθε χώρου και τις ανάγκες που πρέπει να ικανοποιηθούν. Συνήθως, οι ειδικές κατασκευές αφορούν διαχωριστικά χώρων, επιπλοσυνθέσεις, καλύμματα δομικών στοιχείων κτλ.

   Θωρακισμένες πόρτες καθώς και τα παιδικά δωμάτια- κρεβατοκαμαρες είναι ένα απο τα στοιχεία που τον χαρακτηρίζει και τον κατατάσει στην πρωτιά των ξυλουργικών κατασκεύων. 

Επισκευθείτε και εμπιστευθείτε τους και διαμορφώστε το σπίτι των ονείρων σας με βάση το ξύλο..