Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
Big Barrel
Say "cheese"
e - fans
Γλυκοί πειρασμοί
Τα χωριά του Έβρου
Τι παίζει η ΤV τώρα
Οδηγός επιχειρήσεων

Ό,τι "παίζει"!

Crew Mitroulakis: Βάζουν το χρώμα & την τέχνη στο δημόσιο αστικό τοπίο

Crew Mitroulakis: Βάζουν το χρώμα & την τέχνη στο δημόσιο αστικό τοπίο

08-05-2020

"Όταν όλα τα φώτα σβήνουν όλοι μας νιώθουμε την ανάγκη να πιαστούμε από κάπου, να μείνουμε δυνατοί και όπως το φως του Φάρου φωτίζει και δείχνει το δρόμο στις πιο αντίξοες συνθήκες , έτσι και εμείς έχουμε την ελπίδα ότι στα δύσκολα θα βρούμε το φως που θα μας βγάλει από το σκοτάδι." 

Με αυτές τις σκέψεις η Crew Mitroulakis υλοποίησε την ιδέα του δημάρχου Αλεξανδρούπολης κ. Ιωάννη Ζαμπούκη και απεικόνισε το μήνυμα που θέλησε να στείλει ο Δήμος Αλεξανδρούπολης προς όλους τους δημότες και φορείς της πόλης, που στήριξαν και στηρίζουν απαρέγκλιτα την προσπάθεια για να διατηρηθεί το φως της Ελπίδας.

"Σας ευχαριστούμε όλους. Μένουμε δυνατοί." 

Ο Φάρος της Αλεξανδρούπολης που εδώ και 140 χρόνια φωτίζει ακατάπαυστα την πόλη μας φωτίζει πλέον και τις ψυχές όλων μας γεμίζοντας μας με δύναμη και ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο!

Τα αδέρφια Δημήτρης και Γιάννης Μητρουλάκης είναι αυτοί που προάγουν κάθε καλλιτεχνία στην Αλεξανδρούπολη, είναι αυτοί που βάζουν χρώμα και τέχνη στο δημόσιο αστικό τοπίο, είναι αυτοί πίσω από την δημιουργία του μπάννερ που έχει τοποθετηθεί στον φάρο της πόλης.

Μια ιδέα, μια σκέψη, αρκεί για να γίνει πράξη μέσα από τα χέρια των αδερφών Μητρουλάκη, σίγουρα θα θυμάστε όλοι τη κυψέλη συνεργασίας και εργατικότητας που κοσμεί το 1ο δημοτικό σχολείο Αλεξανδρούπολης. Ένα έργο το όποιο έγινε viral και "ταξίδεψε" σε όλη την Ελλάδα κάνοντας τους πάντες να μιλούν για το 1ο δημοτικό σχολείο Αλεξανδρούπολης και τα αδέρφια Μητρουλάκη.

Αυτη είναι η Crew Mitroulakis κάθε τους έργο ξεσηκώνει συναισθήματα!

Δείτε το βίντεο από το έργο τους στον Φάρο της Αλεξανδρούπολης αλλά και τα δύο έργα σε δημοτικά σχολεία  της περιοχής:

Crew Mitroulakis: Βάζουν το χρώμα & την τέχνη στο δημόσιο αστικό τοπίο
Who is Who
Ό,τι "παίζει"!
χαρτης επιχειρησεων