Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
EMY ΜΟΝΩΣΕΙΣ
πρεπει να δειτε
Αθανάσιος Γ. Καΐσας
Αθανάσιος Γ. Καΐσας
Φωτοβολταϊκά συστήματα
Εθνικής Αντιστάσεως 64

Φάρος
Φάρος
Ραδιοταξί - Ειδικά οχήματα
Μακράς Γέφυρας 2

Καλλονιάτης Μ. Ιωάννης
Καλλονιάτης Μ. Ιωάννης
Κατασκευή & Τοποθέτηση κουφωμάτων
Απαλός

Bio clean - Δαρμής Θ.
Bio clean - Δαρμής Θ.
Βιοκαθαρισμοί - Βαφές οχημάτων
3ο χλμ Αλεξ/πολης - Αμφιτρίτης

Hotel Erika
Hotel Erika
Ξενοδοχείο
Δ. Καραολή 110
Καταχωρήστε την επιχείρησή σας
νεες καταχωρησεις
Nalu
Nalu
Beach bar
Αγία Παρασκευή

JP Laser
JP Laser
Κέντρο πρωτοποριακής αισθητικής
Λ. Δημοκρατίας 369 - 3ος όροφος

Avant garde
Avant garde
Beauty expert studio
Εμπορίου 25

Cafe - Bar

De-tox Cafe (The Angle Cafe)

De-tox Cafe - The Angle Cafe
(The Angle Cafe)
Πόλη: Αλεξανδρούπολη
Περιοχή: Κέντρο
Διεύθυνση: Λ. Δημοκρατίας 197
Τηλέφωνο: 2551301628

Η νέα καφετέρια "De-Tox" ανοίγει και στην Αλεξανδρούπολη για να μας φέρει πιο "κοντά" με τον καφέ! Αφού πρώτα "κέρδισε" την Λάρισα ήρθε και στην Αλεξανδρούπολη για να κάνει χαμό!

Το 1998 άνοιξε το πρώτο De-Tox στο πιο κεντρικό σημείο της πλατείας Ταχυδρομείου στη Λάρισα. Επί 15 χρόνια γίνεται χώρος διασκέδασης από το πρωί ως αργά το βράδυ. Κάτι ανάλογο θέλει να πετύχει και στην Αλεξανδρούπολη!

Είδανε από νωρίς με διαφορετική ματιά τον καφέ και γίνανε από τους πρωτοπόρους στην προώθηση espresso και cappuccino με συνταγές διαφορετικές για την εποχή τους, δίνοντας βάση στην ποιότητα και φυσικά με τα καλύτερα υλικά.

Στην νέα καφετέρια De-tox cafe θα βρείτε φυσικά καφέ, αγαπημένα πρωινά, μπαγκέτες (θα αφήσουν εποχή), cookies, muffins, κουλούρι με ταχίνι και άλλες ακόμη επιλογές Η απόλαυση του καφέ έρχεται από την πρώτη κιόλας γουλιά. Γιατί στο De-Tox γνωρίζουμε καλά τα μυστικά του ποιοτικού καφέ.

Πήραν το  θάρρος και δημιούργησαν νέα De-Tox street cafe στην Αλεξανδρούπολη, ώστε να καλύψουμε γεωγραφικά την πόλη και να έχουν όλοι εύκολη πρόσβαση για να απολαμβάνουν τον καφέ στο δρόμο προς τη δουλειά.

Το δίκτυο De-Tox έχει επεκταθεί επίσης σε Αθήνα, Βόλο, Ιωάννινα, Κατερίνη, αλλά και Βελιγράδι!

 Η εμπειρία De-Tox είναι κάτι παραπάνω από εμμονή στην ποιότητα των ροφημάτων τους! Είναι η ενέργεια και το ευχάριστο περιβάλλον, είναι οι κεφάτοι εργαζόμενοι και η αγάπη προς όλους εσάς! Επισκεφθείτε το νέο κατάστημα De-Tox για να βιώσετε την άψογη εξυπηρέτηση από τους εργαζομένους!
 
Φυσικά οι baristas, είναι άνθρωποι που παρακολουθούν συνεχή σεμινάρια για πρακτική και θεωρητική εκπαίδευση για να γνωρίζουν όλες τις νέες τάσεις στον καφέ.

Το νέο καφέ "De-Tox" ήρθε και στην Αλεξανδρούπολη και μας υπόσχεται πολλά! 


The Angle Cafe The Angle Cafe The Angle Cafe The Angle Cafe The Angle Cafe The Angle Cafe The Angle Cafe The Angle Cafe The Angle Cafe