Σήμερα είναι: Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου 2020
greek english turkish

πρεπει να δειτε


Γυροπιτούλης

Γυροπιτούλης

Suvlaki bar

Λ. Δημοκρατίας 266


Κolibri

Κolibri

e-shop μόδας & showroom

Κικόνων 40


FOR HUGS

FOR HUGS

Βρεφική - Παιδική διακόσμηση / ένδυση / υπόδηση

Κ. Παλαιολόγου 40


Καλλονιάτης Μ. Ιωάννης

Καλλονιάτης Μ. Ιωάννης

Κατασκευή & Τοποθέτηση κουφωμάτων

Απαλός


Φάρος

Φάρος

Ραδιοταξί - Ειδικά οχήματα

Μακράς Γέφυρας 2


Bio clean - Δαρμής Θ.

Bio clean - Δαρμής Θ.

Βιοκαθαρισμοί - Βαφές οχημάτων

3ο χλμ Αλεξ/πολης - Αμφιτρίτης


Hotel Erika

Hotel Erika

Ξενοδοχείο

Δ. Καραολή 110

νεες καταχωρησεις


Alex Parking

Alex Parking

Ιδιωτικό πάρκινκ

Αίνου 12


Οικοτεχνία Πορτοκαλλίδη

Οικοτεχνία Πορτοκαλλίδη

Μονάδα επεξεργασίας & πώλησης σάλτσας

Παπαφλέσσα 5


Playart

Playart

Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης

Λ. Μάκρης 5

ALL4U ΙΚΤΕΟ ΚΡΟΝΟΣ JOY

Κουφώματα

Energy Value (PVC & ALUMINIUM SYSTEM)

Energy Value - PVC & ALUMINIUM SYSTEM

(PVC & ALUMINIUM SYSTEM)

Πόλη: Αλεξανδρούπολη
Περιοχή: Kέντρο
Διεύθυνση: Βενιζέλου & Μοσχονησίων
Τηλέφωνο: 25511 - 12581 & 6936734073
E-mail: info@energyvalue.gr

Στην "Energy Value PVC & ALUMINIUM SYSTEM" κατασκευάζουμε και τοποθετούμε ενεργειακά κουφώματα συνθετικά από μεγάλους και καταξιωμένους στο χώρο οίκους & Ελληνικά κουφώματα αλουμινίου, με γνώμονα πάντα τις δικές σας ανάγκες και απαιτήσεις σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές. Σημαντικό να ξέρετε πως η εταιρεία μας δίνει γραπτή εγγύηση 12 ετών.

Εφαρμόζουμε τις πιο αυστηρές προδιαγραφές κατασκευής και γι΄αυτό τα παραγόμενα κουφώματα προσφέρουν κορυφαία ποιότητα, αξιόπιστη λειτουργία, εργονομία, άψογη αισθητική εμφάνιση και συνοδεύονται από πιστοποίηση CE.

Τι είναι όμως τα ενεργειακά κουφώματα και πως εξοικονομούμε ενέργεια;

 • Ενεργειακά ονομάζονται τα κουφώματα με τα οποία μπορούμε να πετύχουμε υψηλά επίπεδα θερμομόνωσης. Αυτό επιτυγχάνεται με την χρήση θερμοδιακοπτόμενου συστήματος αλουμινίου και χρήση ενεργειακών τζαμιών. Θερμο-διακοπή σε ένα κούφωμα σημαίνει μείωση της μεταφοράς ενέργειας (θερμότητας) που αφορά το πλαίσιό του.
 • Αυτό επιτυγχάνεται με το διαχωρισμό των προφίλ του σε 2 μέρη (εσωτερικό και εξωτερικό) και την ενδιάμεση προσθήκη πολυαμιδίου έτσι ώστε να απομονώνεται πλήρως η εσωτερική από την εξωτερική του επιφάνεια. Το πολυαμίδιο είναι υλικό που έχει υψηλές επιδόσεις σε ότι αφορά τη μηχανική αντοχή, στις χημικές επεξεργασίες και στη θερμική μόνωση. Ένα θερμοδιακοπτόμενο κούφωμα ουσιαστικά απομονώνει το εσωτερικό από το εξωτερικό περιβάλλον, εμποδίζοντας την μεταφορά θερμότητας. Με αυτό τον τρόπο περιορίζεται η χρήση συσκευών θέρμανσης και ψύξης με αποτέλεσμα την εξοικονόμηση χρημάτων και την δημιουργία ένος ευχάριστου μικροκλίματος.

Τι είναι και πως υπολογίζουμε την θερμική διαπερατότητα Uw (Uwindow);

 • Το Uw είναι ο ενεργειακός δείκτης του παραθύρου που δείχνει τι ενέργεια πρέπει να ξοδέψουμε για να αντικαταστήσουμε τις θερμικές απώλειες που υφίστανται από το παράθυρό μας. Η μονάδα μέτρησης είναι W/m2K που σημαίνει πόσα W ενέργειας απαιτούνται για κάθε m2 παραθύρου με διαφορά θερμοκρασίας μεταξύ εσωτερικού χώρου και εξωτερικού χώρου 1 βαθμού Κelvin. ή 1 οC.
 • Ο υπολογισμός του Uw είναι εύκολος και μπορεί να σας δώσει με μεγάλη ακρίβεια τις απώλειες του παραθύρου σας. Ο τύπος υπολογισμού του Uw είναι ο ακόλουθος:
 • Uw = (Uf x Af + Ug x Ag + lg * Ψg) / Aw όπου
 • Uf = Συντελεστής θερμικής διαπερατότητας του πλαισίου στο κούφωμα. (Uframe)
 • Af = Το εμβαδό του προφίλ του πλαισίου κουφώματος. (Αφαιρούμε από το συνολικό εμβαδό του κουφώματος το εμβαδό του τζαμιού).
 • Ug = Συντελεστής θερμικής διαπερατότητας του τζαμιού (Uglass)
 • Ag = Το εμβαδό του τζαμιού
 • Ψg = Συντελεστής θερμικής διαπερατότητας του κενού ανάμεσα στα τζάμια
 • lg = Όλο το μήκος περιμετρικά των τζαμιών
 • Aw = Επιφάνεια όλου του κουφώματος

Έτσι με δεδομένο όλους τους συντελεστές θερμικής διαπερατότητας και τις διαστάσεις του κουφώματος μπορούμε εύκολα να υπολογίσουμε το Uw.

Μάθετε κάθε πληροφορία σχετικά με το πρόγραμμα, τις ενεργειακές λύσεις της "Energy Value", την εξοικονόμηση ενέργειας και για το πως θα κάνετε την καλύτερη δυνατή επιλογή μέσω του προγράμματος "Εξοικονόμηση.

Τι είναι το πρόγραμμα «Εξοικονομώ κατ’ οίκον»;
Πρόκειται για ένα πρόγραμμα παροχής κινήτρων για την ενεργειακή βελτίωση και αναβάθμιση των κατοικιών. Η ενεργειακή αναβάθμιση των κατοικιών με την εκτέλεση συγκεκριμένων εργασιών και αναβαθμίσεων, όπως η αντικατάσταση των κουφωμάτων με ενεργειακά, η μόνωση του κελύφους το κτιρίου καθώς και αντικατάσταση των συστημάτων θέρμανσης. Τελικός σκοπός του είναι η επίτευξη συγκεκριμένων ενεργειακών και οικολογικών στόχων σε εθνικό επίπεδο.


Στη βιοτεχνία των 2000 τμ θα βρείτε το μοναδικό σε ολόκληρη την Ελλάδα δοκιμαστήριο (crash test), στο οποίο δοκιμάζονται τα κουφώματα σε ακραίες συνθήκες όπως αυτές του ψύχους, της ζέστης, της ηχορίπανσης, ειδική πρέσα που πιέζει τις γωνίες των κουφωμάτων και που αντανακλά σε περιπτώσεις σεισμών και καταποντισμών μεγάλης κλίμακας όπως και άλλα! Τα πέντε στάδια της διαδικασίας εξομοιώνουν πλήρως το Ελληνικό - Μεσογειακό μικροκλίμα, με κύριο χαρακτηριστικό την μεγάλη διακύμανση της θερμοκρασίας κατά την διάρκεια ενός 24ώρου, καθώς και τα ακραία καιρικά φαινόμενα.

Καλούμε όσους ενδιαφέρονται να δουν τις παραπάνω δοκιμές (crash test) κουφωμάτων PROFINE να καλέσουν στα 2551112581 & 6936734073 για ραντεβού. Τα κουφώματα PROFINE στην εταιρεία Energy Value παραδίδονται με  με 12ετη γραπτή εγγύηση, κατοχυρώνοντας την επιλογή σας.


 Energy value