Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
ΚΟΥΛΟΥΡΑΔΕΣ ΟΡΙΖΟΝΤΙΟ
πρεπει να δειτε
Φάρος
Φάρος
Ραδιοταξί - Ειδικά οχήματα
Μακράς Γέφυρας 2

Καλλονιάτης Μ. Ιωάννης
Καλλονιάτης Μ. Ιωάννης
Κατασκευή & Τοποθέτηση κουφωμάτων
Απαλός

Παπαδημητρίου
Παπαδημητρίου
Ποτοποιΐα - Κάβα
Λ. Δημοκρατίας 95

Bio clean - Δαρμής Θ.
Bio clean - Δαρμής Θ.
Βιοκαθαρισμοί - Βαφές οχημάτων
3ο χλμ Αλεξ/πολης - Αμφιτρίτης

Hotel Erika
Hotel Erika
Ξενοδοχείο
Δ. Καραολή 110
Καταχωρήστε την επιχείρησή σας
νεες καταχωρησεις
ALTERLIFE
ALTERLIFE
Γυμναστήριο
Τούντζας 6

Σερραϊκόν
Σερραϊκόν
Χειροποίητη Σερραϊκή μπουγάτσα
Λ. Δημοκρατίας 9

Blanc & Noir
Blanc & Noir
Γυναικείο - Ανδρικό - Παιδικό
Βισβίζη 59

Κουφώματα

Energy Value (PVC & ALUMINIUM SYSTEM)

Energy Value - PVC & ALUMINIUM SYSTEM
(PVC & ALUMINIUM SYSTEM)
Πόλη: Αλεξανδρούπολη
Περιοχή: Kέντρο
Διεύθυνση: Βενιζέλου & Μοσχονησίων
Τηλέφωνο: 25511 - 12581 & 6936734073
Η Energy Value διαθέτει μια ολοκληρωμένη μονάδα παραγωγής ενεργειακών κουφωμάτων PVC και αλουμινίου με υπερσύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό και παραγωγική διαδικασία πλήρως εναρμονισμένη με τα αυστηρότερα Γερμανικά πρότυπα.
 
Επιλέγοντας τα παγκοσμίως ποιοτικότερα Γερμανικά και Ελληνικά υλικά επιτυγχάνουμε κορυφαία ενεργειακή απόδοση έως Α+++ και μεγίστη αντοχή στις καιρικές συνθήκες.
 
Η επένδυση των χρημάτων σας σε κουφώματα υψηλής ενεργειακής κλάσης, εξασφαλίζει ταχύτατη ανταπόδοση μέσω της ραγδαίας μείωσης της δαπάνης για θέρμανση και ψύξη και διαμορφώνει την επιθυμητή θερμοκρασία σε ένα απολύτως υγιεινό περιβάλλον στον χώρο σας.
 
Με απόλυτο σεβασμό στις περιορισμένες οικονομικές δυνατότητες κάθε νοικοκυριού, επιτυγχάνουμε τον άριστο συσχετισμό ποιότητας-τιμής και συνοδεύουμε τα προϊόντα μας με 12ετη γραπτή εγγύηση, κατοχυρώνοντας την επιλογή σας.

Μετά από πολυετή προσπάθεια και σε συνεργασία με ομάδα άριστα καταρτισμένων Γερμανών τεχνικών, δημιουργήσαμε στις εγκαταστάσεις μας ένα καινοτόμο εργαστήριο δοκιμών για την ενεργειακή απόδοση και την μηχανική αντοχή των κουφωμάτων που κατασκευάζουμε.
 

 

Τα πέντε στάδια της διαδικασίας εξομοιώνουν πλήρως το Ελληνικό-Μεσογειακό μικροκλίμα,με κύριο χαρακτηριστικό την μεγάλη διακύμανση της θερμοκρασίας κατά την διάρκεια ενός 24ώρου, καθώς και τα ακραία καιρικά φαινόμενα.

Έτσι μας παρέχεται η δυνατότητα να μελετήσουμε και να αποδείξουμε εμπράκτως την ενεργειακή συμπεριφορά και την αντοχή των κουφωμάτων σε πραγματικές και ακραίες συνθήκες.
 

PVC & ALUMINIUM SYSTEM PVC & ALUMINIUM SYSTEM PVC & ALUMINIUM SYSTEM PVC & ALUMINIUM SYSTEM PVC & ALUMINIUM SYSTEM PVC & ALUMINIUM SYSTEM PVC & ALUMINIUM SYSTEM PVC & ALUMINIUM SYSTEM PVC & ALUMINIUM SYSTEM PVC & ALUMINIUM SYSTEM PVC & ALUMINIUM SYSTEM PVC & ALUMINIUM SYSTEM