Σήμερα είναι: Τρίτη, 23 Ιουλίου 2019
greek english turkish

πρεπει να δειτε


FOR HUGS

FOR HUGS

Βρεφική - Παιδική διακόσμηση / ένδυση / υπόδηση

Κ. Παλαιολόγου 40


Δον Μοσχάρ

Δον Μοσχάρ

Κρεαταγορά

Ευκαρπίας 25


Andama

Andama

Beach bar

Παραλία Αγ. Παρασκεύης


Κατάρτι

Κατάρτι

Beach-food-Bar


Καλλονιάτης Μ. Ιωάννης

Καλλονιάτης Μ. Ιωάννης

Κατασκευή & Τοποθέτηση κουφωμάτων

Απαλός


Φάρος

Φάρος

Ραδιοταξί - Ειδικά οχήματα

Μακράς Γέφυρας 2


Bio clean - Δαρμής Θ.

Bio clean - Δαρμής Θ.

Βιοκαθαρισμοί - Βαφές οχημάτων

3ο χλμ Αλεξ/πολης - Αμφιτρίτης


Moto Access

Moto Access

Καραγιαννίδης Στράτος

Νικομηδείας & Ελ. Φιλιππίδη 5

νεες καταχωρησεις


Penti

Penti

Εσώρουχα

Κύπρου 32


Παπαδημητρίου

Παπαδημητρίου

Ποτοποιΐα - Κάβα

Λ. Δημοκρατίας 95


Το 21

Το 21

Κρεατοφαγείον

Πλατεία Μάκρης

TIMI MIKRO ΙΚΤΕΟ OLISTIKI MIKRO AL FARO

Ποτοποιΐα - Κάβα

Green Cola Company (Eταιρία εμφιάλωσης αναψυκτικών)

Green Cola Company - Eταιρία εμφιάλωσης αναψυκτικών

(Eταιρία εμφιάλωσης αναψυκτικών)

Πόλη: Ορεστιάδα
Περιοχή: Λεπτή Ορεστιάδος
Διεύθυνση: Λεπτή Ορεστιάδος
Τηλέφωνο: 25520 - 81180 & 210 - 8002980
Url: http://www.greencolacompany.gr/
E-mail: contact@greencola.gr

Η Green Cola Company στηριζόμενη στη μακρόχρονη, επιτυχημένη πορεία της ΕΠΑΠ, μετουσιώνει την εμπειρία και την καινοτομία σε επιτυχημένα προϊόντα. Με εφόδια την πολυετή εμπειρία και τις συνεχείς επενδύσεις σε κτιριακό και τεχνολογικό εξοπλισμό, η ΕΠΑΠ βρίσκεται στις κορυφαίες θέσεις των εγχώριων μονάδων εμφιάλωσης αναψυκτικών αναφορικά με την ποιότητα και την παραγωγική ικανότητα.

 
 
 
Σημαντικοί σταθμοί της εταιρείας:

To 2010 και μετά από μία στρατηγική αναδιάρθρωση της δομής της, η ΕΠΑΠ κάνει το μεγάλο άλμα δημιουργώντας τη σειρά αναψυκτικών Sparky, η οποία καλύπτει προϊόντα Cola, Cola χωρίς ζάχαρη, πορτοκαλάδα, λεμονάδα, βυσσινάδα, γκαζόζα, σόδα, τόνικ και κοκτέιλ, απευθυνόμενη κυρίως στην αγορά της Βόρειας Ελλάδος.

Το 2012 τα προϊόντα Sparky δίνουν τη σκυτάλη σε νέα προϊόντα που συμβάλλουν σε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής, ως μέρος του στρατηγικού επαναπροσδιορισμού της εταιρίας. Η παρουσίαση ενός νέου προϊόντος τύπου cola που απευθύνεται σε όσους αναζητούν ένα προϊόν με ελάχιστη θερμιδική επιβάρυνση, χωρίς να θυσιάζεται το γευστικό αποτέλεσμα, είναι πλέον γεγονός.

Η γνωστή πλέον Green Cola, που κερδίζει συνεχώς τις προτιμήσεις των Ελλήνων και ξένων καταναλωτών, διαθέτει ήδη το δικό της φανατικό κοινό. Το 2013, συνεχίζοντας την ίδια φιλοσοφία, παρουσιάζονται τα προϊόντα ΜΠΛΕ, GR8 (Gr-eight) καθώς και τα Mixers Mix&Match.

Η Green Cola αποτελεί μία νέα πρόταση αναψυκτικού τύπου Cola, απευθύνεται σε όλους, ακόμα και σε ομάδες ατόμων με ιδιαίτερες διατροφικές συνήθειες (πχ. διαβητικούς) που αναζητούν ένα προϊόν με μηδαμινή θερμιδική επιβάρυνση, χωρίς να θυσιάζεται το γευστικό αποτέλεσμα.

Στέβια αντί για ζάχαρη;

Η Στέβια (βοτανικό όνομα Stevia rebaudiana) είναι ένα ισχυρό φυσικό γλυκαντικό, το οποίο περιέχει μια ουσία η οποία ονομάζεται στεβιόζη ή στεβιόλη, έχει πολύ μεγαλύτερη γλυκαντική δύναμη από την ζάχαρη και πήρε το όνομά της από τον Ισπανό βοτανολόγο και γιατρό Petrus Jacobus Stevus που την ανακάλυψε. Η στέβια είναι η μόνη φυσική γλυκαντική ουσία με μηδέν θερμίδες, μηδέν υδατάνδρακες, μηδέν γλυκαιμικό δείκτη (G.I.) και μηδέν γλυκαιμικό φορτίο (G.L.).
 
Η εταιρεία είναι πιστοποιημένη από το Φορέα Πιστοποίησης Συστημάτων Διαχείρισης Lloyd's, με τα πρότυπα:
  • ISO 9001:2008 για τη διαχείριση ποιότητας στις δραστηριότητες σχεδιασμού, παραγωγής, εμπορίας και διανομής αναψυκτικών.
  • ISO 22000:2005 για τη διαχείριση ασφάλειας τροφίμων στις δραστηριότητες σχεδιασμού, παραγωγής, εμπορίας και διανομής αναψυκτικών.