Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
EMY ΜΟΝΩΣΕΙΣ
πρεπει να δειτε
Αθανάσιος Γ. Καΐσας
Αθανάσιος Γ. Καΐσας
Φωτοβολταϊκά συστήματα
Εθνικής Αντιστάσεως 64

Ποτοποιία – Οινοποιία Θράκης
Ποτοποιία – Οινοποιία Θράκης
...ποτοποιούμε από το 1893

Φάρος
Φάρος
Ραδιοταξί - Ειδικά οχήματα
Μακράς Γέφυρας 2

Καλονιάτης Μ. Ιωάννης
Καλονιάτης Μ. Ιωάννης
Κατασκευή & Τοποθέτηση κουφωμάτων
Απαλός

Bio clean - Δαρμής Θ.
Bio clean - Δαρμής Θ.
Βιοκαθαρισμοί - Βαφές οχημάτων
3ο χλμ Αλεξ/πολης - Αμφιτρίτης
Καταχωρήστε την επιχείρησή σας
νεες καταχωρησεις
ΙΚΕΠ
ΙΚΕΠ
Ιδιωτικό κέντρο εξυπηρέτησης πολιτών
Τυρολόης 6

Τότα
Τότα
Κατασκευαστικές εργασίες
2ο χλμ. Αλεξανδρούπολης - Νέας Χηλής

The Gardeners
The Gardeners
Υπηρεσίες διαμόρφωσης κήπων
Αρχαίας Σάλλης 8

Λοιπές υπηρεσίες

regiocom (Υπηρεσίες εξυπηρέτησης πελατών)

regiocom - Υπηρεσίες εξυπηρέτησης πελατών
(Υπηρεσίες εξυπηρέτησης πελατών)
Πόλη: Αλεξανδρούπολη
Περιοχή: Σιδηροδρομικός Σταθμός
Διεύθυνση: Βιζύης 2
Τηλέφωνο: 2551082479

Είναι μία από τις μεγαλύτερες γερμανικές εταιρείες στην εξυπηρέτηση πελατών, με περισσότερους από 6.000 υπαλλήλους σε παραπάνω από 25 σημεία στην Ευρώπη. Δεν είναι τυχαίο που κορυφαίες γερμανικές επιχειρήσεις στους τομείς της ενέργειας, των τηλεπικοινωνιών, των μεταφορών και των χρηματοοικονομικών την εμπιστεύονται για την εξυπηρέτηση των πελατών τους.

Ο λόγος για την regiocom!

Με την πολύχρονη εμπειρία και τεχνογνωσία που διαθέτει, προσφέρει από το 1996 καινοτόμες υπηρεσίες εξυπηρέτησης πελατών με έμφαση στην ταχύτητα, την αξιοπιστία και, κυρίως, την επιτυχία.

Αρωγοί σε αυτή την προσπάθεια αποτελούν οι εργαζόμενοι της εταιρείας, που αποτελούν αναπόσπαστο στοιχείο της. Γι’ αυτό και πρώτιστο μέλημα είναι η εξασφάλιση της ευημερίας τους. Το περιβάλλον εργασίας είναι ειδικά διαμορφωμένο προς αυτό τον σκοπό, παρέχοντας ανταγωνιστικό μισθό, μακροχρόνια σιγουριά και ισότιμες ευκαιρίες επαγγελματικής ανέλιξης. Η διαρκής εκπαίδευση διασφαλίζει την εξοικείωση με τις τελευταίες τάσεις και εξελίξεις γύρω από την ποιοτική εξυπηρέτηση των πελατών, ενώ οι εργαζόμενοι επιβραβεύονται σε ειδικές εκδηλώσεις που διοργανώνονται.

To 2023 η regiocom εγκαινίασε το υποκατάστημά της στην Αλεξανδρούπολη, το πρώτο στην Ελλάδα. Οπότε, αν θες και εσύ να γίνεις μέλος της οικογένειάς της, δεν έχεις παρά να στείλεις το βιογραφικό σου στο mail zisis.zisoudis@regiocom.com ή να επικοινωνήσεις στα τηλέφωνα 2551082479 και 6936543533. Μόνη προϋπόθεση, η γνώση της Γερμανικής γλώσσας.


Η εξέλιξη της Regiocom στην Αλεξανδρούπολη, φέρνει πολλές νέες θέσεις εργασίας για όσους γνωρίζουν γερμανικά! Η Regiocom, πριν από λίγες ημέρες, ξεκίνησε η συνεργασία της με την Vodafone Γερμανίας, όπου ανέλαβε την εξυπηρέτηση πελατών εκ μέρους του μεγάλου κολοσού των τηλεπικοινωνιών.

Η νέα αυτή συνεργασία, φέρνει δεκάδες νέες θέσεις εργασίας για όλους όσους γνωρίζουν της γερμανική γλώσσα σε ένα καλό επίπεδο.

Ακούστε στο παρακάτω video τι αναφέρει ο διευθυντής της Regiocom στην Αλεξανδρούπολη, Κώστας Μαλιούκας! 

Mπείτε και εσείς στην οικογένεια της regiocom Griechenland αφού στείλεις το βιογραφικό σου στο mail zisis.zisoudis@regiocom.com ή να επικοινωνήσεις στα τηλέφωνα 2551082479 και 6936543533.


Υπηρεσίες εξυπηρέτησης πελατών Υπηρεσίες εξυπηρέτησης πελατών Υπηρεσίες εξυπηρέτησης πελατών Υπηρεσίες εξυπηρέτησης πελατών Υπηρεσίες εξυπηρέτησης πελατών Υπηρεσίες εξυπηρέτησης πελατών Υπηρεσίες εξυπηρέτησης πελατών Υπηρεσίες εξυπηρέτησης πελατών Υπηρεσίες εξυπηρέτησης πελατών