Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
EMY ΜΟΝΩΣΕΙΣ
πρεπει να δειτε
Αθανάσιος Γ. Καΐσας
Αθανάσιος Γ. Καΐσας
Φωτοβολταϊκά συστήματα
Εθνικής Αντιστάσεως 64

Ποτοποιία – Οινοποιία Θράκης
Ποτοποιία – Οινοποιία Θράκης
...ποτοποιούμε από το 1893

Φάρος
Φάρος
Ραδιοταξί - Ειδικά οχήματα
Μακράς Γέφυρας 2

Καλονιάτης Μ. Ιωάννης
Καλονιάτης Μ. Ιωάννης
Κατασκευή & Τοποθέτηση κουφωμάτων
Απαλός

Bio clean - Δαρμής Θ.
Bio clean - Δαρμής Θ.
Βιοκαθαρισμοί - Βαφές οχημάτων
3ο χλμ Αλεξ/πολης - Αμφιτρίτης
Καταχωρήστε την επιχείρησή σας
νεες καταχωρησεις
Συρίδης Δημήτριος
Συρίδης Δημήτριος
Σχολή οδηγών
25ης Μαρτίου 26

Live Your Tiles
Live Your Tiles
Δάπεδο - Μπάνιο - Είδη υγιεινής
Λ. Μάκρης 5

Sea Ya
Sea Ya
Sun 'n chill
Παραλία Δικέλλων - Μεσημβρίας

Παραδοσιακά - βιολογικά προϊόντα

Σαλιγκάρια Θράκης (Εκτροφείο - Λιανική)

Σαλιγκάρια Θράκης - Εκτροφείο - Λιανική
(Εκτροφείο - Λιανική)
Πόλη: Αλεξανδρούπολη
Περιοχή: Κέντρο
Διεύθυνση: Βενιζέλου 33
Τηλέφωνο: & fax 25510 - 89984
Η εταιρία Endemic Ο.Ε., που ιδρύθηκε το 2009, σήμερα διαθέτει το δικό της εκτροφείο σαλιγκαριών έκτασης 5 στρεμμάτων σε αγροτική περιοχή καθαρή από ρύπους και βιομηχανικά απόβλητα και παράγει ετησίως πάνω από 10 τόνους σαλιγκάρια Hellix Aspersa.

Διαθέτει επίσης μονάδα μεταποίησης, τυποποίησης και κατάψυξης των δικών της Σαλιγκαριών αλλά και άλλων που προμηθεύεται από ελεγμένες μονάδες εκτροφής της περιοχής της. Η μονάδα λειτουργεί με σύστημα HACCP πιστοποιημένο κατά ISO 22000 και Σύστημα Διασφάλισης Ποιότητας πιστοποιημένο κατά ISO 9000. Όλες οι πρώτες ύλες (μαϊντανός, σκόρδα, κρεμμύδια κλπ) που χρησιμοποιούνται είναι αγνά και ελεγμένα υλικά προερχόμενα από την περιοχή της επιχείρησης.

Προϊόντα

Ζωντανά σαλιγκάρια Helix Aspersa σε νάρκη. Τα σαλιγκάρια διαλεγμένα ένα – ένα πωλούνται είτε χύμα σε πλαστικά κασάκια των 10 κιλών περίπου ή σε πλαστικό κουπάκι των 500 gr ή 1000 gr
  • Σαλιγκάρια Helix Aspersa προβρασμένα και κατεψυγμένα. Τα σαλιγκάρια, από ελεγμένα εκτροφεία, βράζονται ολόκληρα με το κέλυφος τους για 20 λεπτά, τυποποιούνται σε διάφορες συσκευασίες και καταψύχονται.
  • Σαλιγκάρια Helix Lucorum προβρασμένα και κατεψυγμένα. Τα άγρια σαλιγκάρια, μαζεμένα από τους αγρούς, καθαρίζονται από τα συκωτάκια τους, το κρέας τους βράζεται με μυρωδικά και λαχανικά, ξανατοποθετείται στο κέλυφος και καταψύχονται.
  • Φιλετάκια Σαλιγκαριών κατεψυγμένα. Σαλιγκάρια εκτροφείου ή άγρια διαλέγονται, καθαρίζονται, βράζονται, το κρέας τους αποχωρίζεται από το κέλυφος, καθαρίζεται και βράζεται με μυρωδικά.
  • Σαλιγκάρια αλά Βουργουνδίας κατεψυγμένα. Σαλιγκάρια εκτροφείου ή άγρια (διαλέγονται, καθαρίζονται, βράζονται με μυρωδικά, αποκελυφώνονται, το κρέας τους καθαρίζεται, επεξεργάζεται με μυρωδικά, ξανατοποθετείται στο κέλυφος το οποίο καλύπτεται με σκόρδο-βούτυρο.
  • Κελύφη σαλιγκαριών. Τα κελύφη των σαλιγκαριών εκτροφείου ή των άγριων καθαρίζονται και βράζονται.
Η επιχείρηση έχει την δυνατότητα να προσαρμόσει την τυποποίηση, την συσκευασία και τις συνταγές σύμφωνα με την επιθυμία του πελάτη.

Εκτροφείο - Λιανική Εκτροφείο - Λιανική Εκτροφείο - Λιανική Εκτροφείο - Λιανική