Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
EMY ΜΟΝΩΣΕΙΣ
πρεπει να δειτε
Αθανάσιος Γ. Καΐσας
Αθανάσιος Γ. Καΐσας
Φωτοβολταϊκά συστήματα
Εθνικής Αντιστάσεως 64

Ποτοποιία – Οινοποιία Θράκης
Ποτοποιία – Οινοποιία Θράκης
...ποτοποιούμε από το 1893

Φάρος
Φάρος
Ραδιοταξί - Ειδικά οχήματα
Μακράς Γέφυρας 2

Καλονιάτης Μ. Ιωάννης
Καλονιάτης Μ. Ιωάννης
Κατασκευή & Τοποθέτηση κουφωμάτων
Απαλός

Bio clean - Δαρμής Θ.
Bio clean - Δαρμής Θ.
Βιοκαθαρισμοί - Βαφές οχημάτων
3ο χλμ Αλεξ/πολης - Αμφιτρίτης
Καταχωρήστε την επιχείρησή σας
νεες καταχωρησεις
Ξυλοτεχνική
Ξυλοτεχνική
Κουζίνα - Ντουλάπα - Πόρτα - Ειδικές κατασκευές
Voll Haus

Sauare
Sauare
Café bar
Πλατεία Παλαγίας

Thermocarbon
Thermocarbon
Κάρβουνα - Πέλλετ
Λ. Δημοκρατίας 104

Είδη Υγιεινής - Σιδηρικά

Τσορμπατζίδης (Εισαγωγές ειδών υγιεινής & πλακιδίων)

Τσορμπατζίδης - Εισαγωγές ειδών υγιεινής & πλακιδίων
(Εισαγωγές ειδών υγιεινής & πλακιδίων)
Πόλη: Αλεξανδρούπολη
Περιοχή: Κόμβος 41
Διεύθυνση: Τέρμα Ηροδότου
Τηλέφωνο: 2551037607

 

Η εταιρεία "ΤΣΟΡΜΠΑΤΖΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ" είναι δομημένη γύρω από την λέξη ποιότητα, στοχεύοντας σε υψηλά επίπεδα εξυπηρέτησης, καινοτομίας και στην παροχή ολοκληρωμένων λύσεων πριν αλλά και μετά την πώληση. Η εταιρεία επαυξάνει ακόμη περισσότερο το ανταγωνιστικό της πλεονέκτημα μέσα από την δημιουργία και διατήρηση ισχυρών συνεργασιών με κορυφαίους προμηθευτικούς οίκους του εξωτερικού αλλά και του εσωτερικού.

Εδώ και 36 χρόνια η εταιρεία "ΤΣΟΡΜΠΑΤΖΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ." προσφέρει με συνέπεια στο κοινό της πλακάκια, είδη υγιεινής, έπιπλα μπάνιου, δάπεδα, επενδύσεις και μια ευρεία γκάμα προϊόντων και συνεργασίες με τους μεγαλύτερους οίκους του εξωτερικού απευθύνεται στον ιδιώτη και τον κατασκευαστή.

Επισκεφτείτε τον εκθεσιακό μας χώρο στο τέρμα της Ηροδότου και ξεναγηθείτε σε όλη τη γκάμα των εισαγώμενων προϊόντων μας. Εμπιστευτείτε την πολυετή πείρα και την τεχνογνωσία των ανθρώπων της "ΤΣΟΡΜΠΑΤΖΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ." στα είδη υγιεινής και πλακάκια και επωφεληθείτε από τις καλύτερες τιμές της αγοράς. Σε ένα ευχάριστο και φιλικό περιβάλλον μαζί με τους ειδικούς συνεργάτες μας θα επιλέξουμε και θα σας προτείνουμε τις καλύτερες ιδέες για το χώρο σας.


Τα πλακάκια είναι μία πολύ δημοφιλής και ασφαλής επιλογή για τα σύγχρονα σπίτια. Είναι ανθεκτικά, καθαρίζονται εύκολα και δίνουν στους χώρους του σπιτιού την όψη και το ύφος που θέλετε. Είναι διαθέσιμα σε διάφορα μεγέθη, σχήματα, επιφάνειες, χρώματα, και μπορούν να ταιριάξουν με κάθε στυλ διακόσμησης. Επισκεφτείτε την εκθέση μας για να ανακαλύψουμε μαζί τα πλακάκια μπάνιου, πλακάκια δαπέδου, πλακάκια κουζίνας, που ταιριάζουν στην αισθητική σας.

 Ονόματα όπως ROCA, GROHE, MARAZZI, RAGNO, CERDOMUS, TARKETT, PYRAMIS, ROCA TILES, NATUCER, OPERA, PANARIA GROUP, BRONZE ART, LEONARDO CERAMICA, ROCERSA, MAPEI, ASCOT, SUPERGRES, LAFENITCE, SERENISSIMA, ERGON, EMIL, GUGLIELMI, ITALMIX, VITRA, ACRILAN, IDEAL STANDARD, VITRUVIT και πολλά άλλα, δεν περνούν απαρατήρητα, δικαιώνοντας τους καταναλωτές για την επιλογή τους. 

Θα βρείτε στην έκθεση μας:

  • Πλακάκια τοίχου
  • Πλακάκια δαπέδου
  • Εσωτερικού Χώρου
  • Εξωτερικού Χώρου 
  • Βινυλικό δάπεδο
  • Laminate
  • Έπιπλα μπάνιου
  • Μπαταρίες Κουζίνας & Μπάνιου
  • Καμπίνες ντουζ
  • Διακοσμητικές λύσεις

 


Εισαγωγές ειδών υγιεινής & πλακιδίων Εισαγωγές ειδών υγιεινής & πλακιδίων Εισαγωγές ειδών υγιεινής & πλακιδίων Εισαγωγές ειδών υγιεινής & πλακιδίων Εισαγωγές ειδών υγιεινής & πλακιδίων Εισαγωγές ειδών υγιεινής & πλακιδίων Εισαγωγές ειδών υγιεινής & πλακιδίων Εισαγωγές ειδών υγιεινής & πλακιδίων Εισαγωγές ειδών υγιεινής & πλακιδίων