Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
FAGI
πρεπει να δειτε
Μόκα
Μόκα
Καφέ - Ζαχαροπλαστείο
Λ. Δημοκρατίας 3

Φάρος
Φάρος
Ραδιοταξί - Ειδικά οχήματα
Μακράς Γέφυρας 2

Παπαδημητρίου
Παπαδημητρίου
Ποτοποιΐα - Κάβα
Λ. Δημοκρατίας 95

Bio clean - Δαρμής Θ.
Bio clean - Δαρμής Θ.
Βιοκαθαρισμοί - Βαφές οχημάτων
3ο χλμ Αλεξ/πολης - Αμφιτρίτης

Hotel Erika
Hotel Erika
Ξενοδοχείο
Δ. Καραολή 110
Καταχωρήστε την επιχείρησή σας
νεες καταχωρησεις
Βιοτεχνία εσωρούχων Νίτσα
Βιοτεχνία εσωρούχων Νίτσα
Τσώμος Αντώνιος
Σάμου 3

Νύχι
Νύχι
Nail studio
Παλαιολόγου 23 - 25

Η Αγορά
Η Αγορά
Οβελιστήριο - Ψητοπωλείο
Εμπορίου 118 & Κουντουριώτου

Catering

Wish For (Bar Services & Catering)

Wish For - Bar Services & Catering
(Bar Services & Catering)
Πόλη: Αλεξανδρούπολη
Περιοχή: Άγιος Ελευθέριος
Διεύθυνση: 40 Εκκλησιών 17Α
Τηλέφωνο: 6936601916 | 6934785220

 

Διοργανώστε το γάμο, τη βάφτιση και την προσωπική σας εκδήλωση... αλλιώς!

Το WISHFOR είναι μια επιχείρηση η οποία έχει σκοπό να καλύψει τον χώρο του επαγγελματικού cocktail catering σε διάφορα events. Αναλαμβάνουμε κάθε είδους κοινωνική και επαγγελματική εκδήλωση, γάμους και παιδικά parties (με mocktails - χωρίς αλκοόλ) στην Αλεξανδρούπολη αλλά και ολόκληρη την επικράτεια!

Η αγάπη και η εμπειρία μας στο χώρο της εστίασης μας έκανε να δημιουργήσουμε τη WISHFOR με σκοπό να σας προσφέρουμε τις γνώσεις στο σύγχρονο bartending. Τα εργαλεία και οι εξοπλισμοί που διαθέτουμε είναι επαγγελματικοί και μεταφέρονται.

Αναλαμβάνουμε εκδηλώσεις σε ανοιχτούς ή κλειστούς χώρους όπως κτήματα, παραλίες, lobby ξενοδοχείων ή όπου αλλού το επιθυμείτε. Καλύπτουμε μεγάλο αριθμό καλεσμένων, κάτι που προκαθορίζουμε από την αρχή ώστε να μπορέσουμε να έχουμε την καλύτερη δυνατή επαγγελματική και αξιόπιστη εξυπηρέτηση. Η δημιουργία του μενού γίνεται ανάλογα με την εκδήλωση και πάντα με αυστηρό γνώμονα τις επιλογές και τις ανάγκες των πελατών.

Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν:

 • Classic cocktails
 • Signature menus
 • welcome drinks
 • Open Bars
 • Mocktail menus 
 • Coffee breaks

Η τεχνογνωσία και η εμπειρία μας εγγυώνται την απόλυτη ικανοποίησή σας. Οι τιμές διαμορφώνονται ανάλογα με τον αριθμό των καλεσμένων. Στην τελική τιμή συμπεριλαμβάνονται η πλήρης κάβα που πρόκειται να καταναλωθεί σε απεριόριστη ποσότητα, η εργασία των barman-barback, η χρήση των φορητών barstations, όλα τα αναλώσιμα υλικά, τα διάφορα stand-ομπρέλες. Τα ποτήρια που χρησιμοποιούμε είναι γυάλινα και όχι πλαστικά μιας χρήσης.

Η εταιρία μας έχει τη δυνατότητα να παραχωρήσει αυτόνομη γεννήτρια ρεύματος για την κάλυψη της εκδήλωσης με πλήρη φωτισμό. Τα φορητά bars και ο εξοπλισμός μας είναι διαθέσιμα προς ενοικίαση.

Για περισσότερες πληροφορίες μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.


Bar Services & Catering Bar Services & Catering Bar Services & Catering Bar Services & Catering Bar Services & Catering Bar Services & Catering Bar Services & Catering Bar Services & Catering Bar Services & Catering Bar Services & Catering Bar Services & Catering Bar Services & Catering