Σήμερα είναι: Παρασκευή, 10 Ιουλίου 2020
greek english turkish

πρεπει να δειτε


TechnoPro

TechnoPro

Επισκευές & Πώληση (Smartphones - iPhone - iPad - Mac - Laptop - PC)

Αίνου 48


Κolibri

Κolibri

e-shop μόδας & showroom

Κικόνων 40


Καλλονιάτης Μ. Ιωάννης

Καλλονιάτης Μ. Ιωάννης

Κατασκευή & Τοποθέτηση κουφωμάτων

Απαλός


Φάρος

Φάρος

Ραδιοταξί - Ειδικά οχήματα

Μακράς Γέφυρας 2


Moto Access

Moto Access

Καραγιαννίδης Στράτος

Νικομηδείας & Ελ. Φιλιππίδη 5


Bio clean - Δαρμής Θ.

Bio clean - Δαρμής Θ.

Βιοκαθαρισμοί - Βαφές οχημάτων

3ο χλμ Αλεξ/πολης - Αμφιτρίτης


Hotel Erika

Hotel Erika

Ξενοδοχείο

Δ. Καραολή 110

νεες καταχωρησεις


Κolibri

Κolibri

e-shop μόδας & showroom

Κικόνων 40


ALL4U

ALL4U

Μίνι μάρκετ - Καφές

Λ. Δημοκρατίας 363


Μπέλιας

Μπέλιας

Ανθοπωλείο

25ης Μαϊου 123

SOHO VAMOS AL FARO OLISTIKI MIKRO

Εκπαιδευτήρια - Φροντιστήρια

Computer Action (Υπηρεσίες πληροφορικής, ρομποτικής & Game Development)

Computer Action - Υπηρεσίες πληροφορικής, ρομποτικής & Game Development

(Υπηρεσίες πληροφορικής, ρομποτικής & Game Development)

Πόλη: Αλεξανδρούπολη
Περιοχή: Κέντρο
Διεύθυνση: Κ. Παλαιολόγου 45 & Ι. Δραγούμη
Τηλέφωνο: 25510 - 28737 & 6934931401
Url: http://www.computeraction.com.gr/
E-mail: info@computeraction.com.gr

 

Η εταιρεία Computer Action, δραστηριοποιείται από το 2008 στην Πληροφορική, καλύπτοντας κάθε τομέα της. Κύρια δραστηριότητα του Computer Action, είναι η εκπαίδευση και κατάρτιση στην Πληροφορική, στη Ρομποτική καθώς επίσης και το Game Development

Καλύπτουμε όλο το φάσμα της Πληροφορικής (όπως Πιστοποίηση ΑΣΕΠ, Προγραμματισμός σε όλες τις γλώσσες προγραμματισμού, Game Development - ανάπτυξη παιχνιδιών για κονσόλες και υπολογιστές,  Ηλεκτρονική - Ηλεκτροακουστική Μουσική, Δίκτυα, Ανάπτυξη Εφαρμογών, Κατασκευή Ιστοσελίδων, SPSS, Γραφιστικά - Photoshop κ.α.), όπως και της Ρομποτικής (από 3ων ετών έως 103 ετών) τόσο σε LEGO Ρομποτική όσο και σε άλλα Robots (Arduino, Raspberry, Makey Makey κ.τ.λ.)!

Είμαστε οι μοναδικοί - αποκλειστικοί αντιπρόσωποι για την Περιφέρεια Αν. Μακεδονίας - Θράκης της Αθλητικής Ρομποτικής του INTESO όπως και του T.L.C.!


Τα παιδιά σήμερα ανήκουν στον ψηφιακό κόσμο και ήδη γνωρίζουν πολλά γι' αυτό. Η ρομποτική είναι η επιστήμη του μέλλοντος, η οποία ολοένα και περισσότερο μπαίνει στις ζωές μας. Αντί λοιπόν τα παιδιά να φοβούνται τα robots και την τεχνολογική ανάπτυξη, είναι ευκαιρία να κατασκευάσουν τα δικά τους, να τα προγραμματίσουν και να χαράξουν ένα καλύτερο μέλλον που τους ανήκει με τις Νέες Τεχνολογίες & την Ρομποτική.


Το Game Development αφορά τη δυνατότητα που έχουν τα παιδιά να μάθουν να κατασκευάζουν - δημιουργούν τα δικά τους παιχνίδια για κονσόλες, υπολογιστές και κινητά - tablets. Αντί λοιπόν να παίζουν video-games και να εθίζονται σε αυτά, με όλες τις καταστρεπτικές συνέπειες που έχει αυτό, μαθαίνουν πως μπορούν να φτιάξουν τα δικά τους παιχνίδια και γνωρίζουν με αυτό τον τρόπο ότι μπορούν να ασχοληθούν επαγγελματικά με αυτό το κομμάτι της πληροφορικής και να μπορέσουν να βγάλουν χρήματα (να χρησιμοποιήσουν τη δημιουργία games για βιοποριστικούς λόγους)!

"Κέρδισε μια θέση στο μέλλον σου!

Στο κομμάτι της Ρομποτικής στις 17-20 Απριλίου 2019 εκπροσωπήσαμε την Ελλάδα στο Παγκόσμιο Φεστιβάλ Ρομποτικής στο Houston, Texas του FIRST Championship και τα αποτελέσματα ήταν καταπληκτικές ρούμπρικες (φύλλα αξιολόγησης κριτών) όπου τα 7/9 ήταν Over & Above (πάνω από τα αναμενόμενα)!

Στο κομμάτι του Game Development έχουμε δημιουργήσει με τα παιδιά που εκπαιδεύονται διάφορα παιχνίδια τα οποία όπου παίχτηκαν - δοκιμάστηκαν (σε Φεστιβάλ στην Κρήτη, όπως και στο Πάρκο των Χριστουγέννων στην Αλεξανδρούπολη), πήραν πάρα πολύ θετικά σχόλια!