Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ
πρεπει να δειτε
Αθανάσιος Γ. Καΐσας
Αθανάσιος Γ. Καΐσας
Φωτοβολταϊκά συστήματα
Εθνικής Αντιστάσεως 64

MVP Sports
MVP Sports
Κατάστημα αθλητικών ειδών
3ο χλμ Αλεξανδρούπολης - Συνόρων

Φάρος
Φάρος
Ραδιοταξί - Ειδικά οχήματα
Μακράς Γέφυρας 2

Καλλονιάτης Μ. Ιωάννης
Καλλονιάτης Μ. Ιωάννης
Κατασκευή & Τοποθέτηση κουφωμάτων
Απαλός

Bio clean - Δαρμής Θ.
Bio clean - Δαρμής Θ.
Βιοκαθαρισμοί - Βαφές οχημάτων
3ο χλμ Αλεξ/πολης - Αμφιτρίτης
Καταχωρήστε την επιχείρησή σας
νεες καταχωρησεις
Παρασχάκης Δημήτρης
Παρασχάκης Δημήτρης
Οικοδομικές εργασίες
Τούντζας 2

Μερέτη Ελένη
Μερέτη Ελένη
Ορθοδοντικό ιατρείο Παίδων & Ενηλίκων
Μαζαράκη 11

Τα δυδιμάκια
Τα δυδιμάκια
Μονώσεις - Γυψοσανίδες
40 εκκλησιών & Μούδρου 4

Αισθητική - Αδυνάτισμα

Κέντρο ποδολογίας (Κεφαλά Χρύσα)

Κέντρο ποδολογίας - Κεφαλά Χρύσα
(Κεφαλά Χρύσα)
Πόλη: Αλεξανδρούπολη
Περιοχή: Κέντρο
Διεύθυνση: Λ. Δημοκρατίας 369
Τηλέφωνο: 2551034026

Το κέντρο ποδολογίας "Χρύσα Κεφαλά" στην Αλεξανδρούπολη επί της Λ. Δημοκρατίας 369, σας προσφέρει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου σε χώρους πλήρως εξοπλισμένους και σύγχρονους.

Στο κέντρο ποδολογίας παρέχονται εξειδικευμένες υπηρεσίες στον τομέα Ποδιατρικής - Ποδολογίας, καθώς και συναφείς ιατρικές υπηρεσίες απαραίτητες για την υγεία των άκρων.

Η φροντίδα των ποδιών είναι υγεία! Η ποδολογία ανήκει στα παραϊατρικά επαγγέλματα και αναφέρεται αποκλειστικά στα προβλήματα των ποδιών, το σημείο του σώματός μας που καταπονείται καθημερινά δημιουργώντας κάλους, σκληρύνσεις, ονυχοκρυπτώσεις, μυκητιάσεις, κ.α.

Η ποδολόγος - ποδοθεραπευτής ασχολείται με τη φροντίδα και την αντιμετώπιση προβλημάτων των άκρων ενώ παράλληλα μπορεί να διαγνώσει παθολογίες που χρίζουν ιατρικής παρακολούθηση, προλαμβάνοντας σοβαρές συνέπειες αυτών.

Με τα πιο σύγχρονα μέσα τεχνολογίας, την αυστηρή υγιεινή, τις εξειδικευμένες γνώσεις και τη εμπειρία μας, σας προσφέρουμε προστασία και λύση στα προβλήματα των άκρων.

Η θεραπεία αποτρίχωσης με το Soprano ICE Platinum είναι ανώδυνη και ενδύκνειται για όλους του τύπους δέρματος (φωτότυπους Ι – VI) και μπορούμε να κάνουμε θεραπεία όλες τις εποχές του χρόνου ακόμα και σε μαυρισμένα δέρματα από τον ήλιο ή από solarium. Τα αποτελέσματα τουSoprano ICE Platinum είναι κλινικά αποδεδειγμένα και έχουν εγκριθεί από τον μεγλύτερο οργανισμό τροφίμων και φαρμάκων FDA.

Η θεραπεία είναι ανώδυνη (χωρίς αναισθητικές κρέμες ή άλλη προετοιμασία). Ταυτόχρονη στόχευση των 3 κυρίων δομών του θύλακα της τρίχας σε 3 διαφορετικά βάθη εντός του δέρματος, για πλήρη και αποτελεσματική αποτρίχωση. Εξαιρετικά αποτελέσματα για ανοιχτόχρωμα, σκουρόχρωμα ή μαυρισμένα από την ήλιο δέρματα, όπως επίσης για χοντρές ή λεπτές τρίχες.

Οι συνεδρίες θεραπείας είναι γρήγορες ακόμη και για μεγάλες περιοχές. Κατατάσσονται επίσης στις πιο ασφαλείς. Μπορείτε να επιστρέψετε αμέσως στην καθημερινότητα σας. Ακόμη και για τις πιο ευαίσθητες ή δυσπρόσιτες περιοχές όπως το πρόσωπο, ο λαιμός και η γραμμή μπικίνι.

Το Soprano ICE Platinum συνδυάζει το όφελος των τριών αποτελεσματικών μηκών κύματος της αποτρίχωσης, στοχεύοντας επιφανειακά αλλά και σε βάθος και η θεραπεία καθίσταται αποτελεσματική σε όλους τους τύπους δέρματος και τρίχας.

Η αποτρίχωση με το laser Soprano ICE  Platinum γίνεται με διάφορους τρόπους. Η θεραπεύτρια κινεί διαρκώς την κεφαλή του laser (τεχνική In-Motion) και έτσι η θεραπεία γίνεται ανώδυνα και πιο γρήγορα, ακόμα και στο μισό χρόνο.


Σε αυτό το διάστημα της πανδημίας, το κέντρο μας λειτουργεί κανονικά, ακολουθώντας όλους τους κανόνες υγιεινής για την προστασία του προσωπικού και των ασθενών μας, από τον Κορωνοϊό Covid-19.


 Θεραπείες

Παθήσεις άκρου ποδός

  • Κάλοι, σκληρύνσεις, ξηροδερμία πελμάτων, μυκητιάσεις νυχιών δέρματος, μυρμηγκιά, ονυχοκρύπτωση, διαβητικό πόδι - έλκη, πόδι του αθλητή

Αισθητικό - θεραπείες

  • Μανικιούρ - πεντικιούρ, θεραπείες παραφίνης, αποτρίχωση με κερί & laser

Δείτε παρακάτω και τη συνέντευξη που έδωσε στο e-evros.gr η κ. Χρύσα Κεφαλά:


Κεφαλά Χρύσα Κεφαλά Χρύσα Κεφαλά Χρύσα Κεφαλά Χρύσα Κεφαλά Χρύσα Κεφαλά Χρύσα Κεφαλά Χρύσα Κεφαλά Χρύσα Κεφαλά Χρύσα Κεφαλά Χρύσα Κεφαλά Χρύσα Κεφαλά Χρύσα